Wie zijn wij?

Je voelt je thuis

Jiu Jitsu Groenendaal is een club waar je je snel thuisvoelt. Het enthousiasme en de gedrevenheid van onze leden en monitorenploeg werken, op z'n zachtst gezegd, aanstekelijk.
En dat is al zo sinds 1978.

Plezierig, maar ernstig

Bij ons leer je in een ontspannen sfeer jezelf verdedigen

Wij doen aan jiu-jitsu, een zelfverdedigingsdiscipline die met de nodige ernst en toewijding wordt beoefend. Maar tegelijkertijd is het belangrijk om er plezier aan te beleven. En daar trachten wij zoveel mogelijk voor te zorgen, zowel op als naast de tatami.

Bij ons leer je in een ontspannen sfeer jezelf verdedigen, je wint aan zelfvertrouwen en je werkt nog aan je conditie ook. Ideaal, toch?

Monitorenploeg

Onze monitoren staan steeds klaar om je verder te helpen.

Onze monitoren zijn stuk voor stuk (op)gegroeid in Jiu-Jitsu Groenendaal. De monitorenploeg bestaat uit twee hoofdmonitoren: één voor de juniors en één voor de seniors. Bij de juniors zorgen vijf monitoren voor extra begeleiding.

De hoofdmonitor leert de nieuwe technieken aan. De monitoren assisteren en verbeteren de juniors waar nodig. Heb je een vraag, of steekt er een techniek net iets té ver weg, dan staat de volledige ploeg klaar om je verder te helpen.

Ontdek onze monitorenploeg

Randevenementen

Wij hechten enorm veel belang aan de clubsfeer óp de mat, maar de ambiance ernààst vinden wij even belangrijk.

Sommigen van deze activiteiten zijn ondertussen vaste waarden geworden : de afvaart van de Lesse, onze nieuwjaarsreceptie, de kwis, ... . Af en toe wordt er eens iets anders aan toegevoegd : wandelen in de Ardennen, bezoek aan Technopolis of de grotten van Han en zeker niet te vergeten ons trainingsweekend aan zee.

30-10-2021
Geen training

3-11-2021
Geen training

6-11-2021
Geen training

10-11-2021
Gewone training

5-01-2022
Geen training

erkende sportclub